Contact

Het Brugwachtershuisje = ons kantoor

Nee, we zijn geen brugwachters. Het huisje op de Engelenburgerbrug is onze werkplek: het kleinste kantoortje voor de grootste ideeën. Aan inspiratie geen gebrek met alle voorbijvarende bootjes, kwakende meerkoeten en een imposant uitzicht op de Grote Kerk. Benieuwd? Kom gerust eens langs. De koffie en spritsen staan klaar. 

Bezoekadres:
Brugwachtershuisje
Engelenburgerbrug
3311 AJ Dordrecht

info@spritsconcept.nl

Post mag naar:
Sprits Concept
Twintighoevenweg 55
3312 LV DORDRECHT

KVK-nummer: 80816983

Jacoline

Jacoline

Jacoline is de taalfreak in het gezelschap. Met haar artistieke geweten verzint ze moeiteloos verhalen (ook sterke), namen en slogans. Deze creatieveling knoopt het liefst mensen en dingen aan elkaar. En ze is een boekenwurm, feestbeest, dagdromer, poëet en buitenmens.

Tel: 06 36 14 85 83

LinkedIn
Jasper

Jasper

Jasper is de man met de handige handjes. En ook een soort Nokia 3310: niet kapot te krijgen en hyper-enthousiast. Hij zorgt ervoor dat alles in een mooi jasje wordt gestoken. Jasper houdt van cannoli en heeft een lichte forex-fetish. Ander plaatmateriaal is trouwens ook goed.

Tel: 06 52 71 53 41

LinkedIn
Gabien

Gabien

Gabien is een verbinder en een echte beelddenker. Ze vertaalt ideeën naar iets wat concreet én supergaaf is. Altijd met dat puntje op de i. Merkstrategie is de middle name van deze dyslect. En ze houdt ook van kunst, dromen, discobollen, kleur en mensen.

Tel: 06 48 10 52 26

LinkedIn

Zin gekregen in spritsen?

Dat snappen we! Daarom hebben we een lekker recept voor je opgezocht. Allemaal klaar… bakken maar!

recept