Wie zijn wij?

Wij zijn Sprits. Specialisten op het gebied van verhalen. Verhalen in de vorm van memorabele concepten, die mensen raken én verwonderen.

Leer Sprits kennen

Sprits bestaat uit drie creatieve en praktische geesten met een unieke chemie. Samen ondernemen we met lef: we doen dingen die een ander niet zo snel doet. Gebaande paden vegen we schoon. En open deuren? Die slaan we dicht.

Grenzeloze allesmakelaars
Wat wij doen met een idee is bijzonder.
Magische realisten
We geloven niet in sprookjes, wél in verwondering.
Toegankelijke verbinders
We zorgen voor collectieve euforie: iedereen datzelfde bijzondere gevoel.
Positieve meedenkers
We zijn een optimistische aanvulling op jouw brein.
Jacoline

Jacoline

Jacoline is de taalfreak in het gezelschap. Met haar artistieke geweten verzint ze moeiteloos verhalen (ook sterke), namen en slogans. Deze creatieveling knoopt het liefst mensen en dingen aan elkaar. En ze is een boekenwurm, feestbeest, dagdromer, poëet en buitenmens.

Tel: 06 36 14 85 83

LinkedIn
Jasper

Jasper

Jasper is de man met de handige handjes. En ook een soort Nokia 3310: niet kapot te krijgen en hyper-enthousiast. Hij zorgt ervoor dat alles in een mooi jasje wordt gestoken. Jasper houdt van cannoli en heeft een lichte forex-fetish. Ander plaatmateriaal is trouwens ook goed.

Tel: 06 52 71 53 41

LinkedIn
Gabien

Gabien

Gabien is een verbinder en een echte beelddenker. Ze vertaalt ideeën naar iets wat concreet én supergaaf is. Altijd met dat puntje op de i. Merkstrategie is de middle name van deze dyslect. En ze houdt ook van kunst, dromen, discobollen, kleur en mensen.

Tel: 06 48 10 52 26

LinkedIn

Contact

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op.

Contact ons